Köp- och leveransvillkor 

Leveransvillkor*

Alla våra priser är hämtpriser. Vi får alltid låna en täkt släpvagn av oss utan kostnad när ni handlar hos oss. Tänk på att boka ett släp i förväg för att försäkra er om att det finns en när ni önskar hämta era möbler. Önskar in leverans inom -018 området är kostnaden 795:-. Vi bär även in möblerna om det är möjligt. Vi kan även montera möblerna eller kasera era gamla möbler om ni önskar det. Prata med en sljare för mer information om dessa tjänster.

För varor som inte finns på vårat lager är den normala leveranstiden 6-8 veckor. Leveranstiden kan dock vara längre än så under högsasong, runt helger och vid specialbeställningar.

 

Ångerrätt/Reklamation*

Vi tillämpar inte öppet köp på våra varor. Undantag kan dock tillämpas för REA varor märkta med "detta ex" och REA mattor efter övernskommelse med säljaren. 

Ni har alltid garanti på de produkter du köper (3 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
Moms visas: