Om oss

Med en butiksyta på 1300 kvm är Storvreta Möbler Upplands största möbeloutlet. Cirka halva sortimentet utgörs av utgående reavaror - som partier med möbler, demomöbler och varor med små defekter från våra samarbetsbutiker. Dessa varor är kraftigt nedsatta och byts ständigt ut. Det medför också att vårt sortiment kan variera mycket från vecka till vecka!

På Storvreta Möbler kan du fynda möblerna du letar efter. Butiken är fylld med soffor, sängar, matgrupper, fåtöljer, byrårer, tv-bänkar, mattor mm mm…

Storvreta Möbler är känt för bra priser, men vi är minst lika uppskattade för trevlig och kunnig personal som alltid står till ditt förfogande. När du handlar hos oss har du alltid möjlighet att låna en släpkärra av oss, givetvis utan kostnad.

 

Personlig service

Vår filosofi är att möbler ska inte behöva kosta en förmögenhet, men de ska likväl hålla hög kvalité! Vi är noga med vilka möbler vi säljer och erbjuder alltid personlig service. Vi är har lång erfarenhet av möbler och hjälper er hitta det som bäst passar er i erat hem!

 

Historia

Storvreta har en lång tradition av möbeltillverking. I byggden har det funnits flera möbeltapetsörer och möbelfabriker. Den största av dessa fabriker låg i Storvreta Möblers lokaler. Det var här Karl Julius Pettersson och sönerna Gösta, Nils, Karl-Erik och Birger tillverkade bäddsoffor, hörnbäddsoffor och dyschateller. Deras möbler blev mycket populära och blev gång på gång utsedda av juryn på den tidens stora möbelmässor. Som mest hade K.J. Pettersson och söner nära 100 anställda. Läs mer

 

Hitta till oss

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information